Julie er blevet gravid. Hun gennemser en dvd, der også er lagt ud på you tube.

…Hun følte en vild glæde over at tænke på den dvd. Morten havde sendt den, mens hun var i München, og hun afspillede den med det samme. Hun sendte besked til Fred og Erich, der et par timer senere ringede og sagde, at den var vidunderlig, at hun var vidunderlig, endelig fik de hendes dans at se…dengang vidste ingen af dem, at hun var blevet gravid.
Alt var lykkedes for hende. Wirens vibrationer, tangoens synkopering, hendes liv, hele hende, havde forenet sig med hendes trin. Linen var bred som et stuegulv, og længslen efter den uopnåelige kærlighed svævede i luften over hende…We dance to a Tango of love. Det var vidunderligt. Det var enestående. Og forbi. Det var historie nu. Hun var næsten to måneder henne. Det ville vare mindst et år, før hun igen kunne danse i luften. …Mon Bernhard så den?