Linedanser har jeg døbt den, og det er nok den blivende titel. Julie er gøgler, linedanser, dels selvlært, dels med hjælp fra en cirkusartist. Hun er børnehjemsbarn, blev tidligt fjernet fra en alkoholiseret mor, der døde tidligt. Fader ukendt. Det eneste, Julie har at holde sig til slægtsmæssigt, er en oldemor, hun aldrig har set. Hun hedder Gitta Alpar og er en rigtig person. Hende har jeg sat ind i bogen med egen biografi. Hun havde en kortvarig karriere i Berlin som fejret operettesanger, men da hun var jøde måtte hun flygte i 1933. Hun vendte aldrig tilbage og formåede ikke at fortsætte sin karriere hverken i USA eller England. Om hende er Julie i færd med at skrive en bog. Der er ikke mange penge i at være linedanser, ej heller i at have udgivet 2 bøger, så Julie arbejder lejlighedsvis for sin veninde, Viktoria, som prostitueret.
Hun får et engagement i Berlin, finder sig godt til rette og synes, hun dér har fundet den familie hun aldrig har haft. Hun lærer den meget ældre Bernhard at kende og forelsker sig i ham. Han vil ikke knytte sig til den unge kvinde, selvom han er kommet til at elske hende. Hans søn, Erich, er homoseksuel og det kan Bernhard ikke forene sig med.
Erich og hans ven Fred, spørger om Julie vil være rugemor og give dem et barn. Hun indvilliger, og ved samtidigt, at nu mister hun Bernhard for altid.

Her er jeg nu. Og står med flere valg til fortsættelse: Vil Bernhard forsone sig med sin søn? Vil han erklære sig over for Julie? Hvad sker der med hende under graviditeten? Ændrer hun holdning til Bernhard? Og så er der Viktoria, der har erklæret Julie sin kærlighed. Vælger hun manden eller kvinden? Eller lever hun alene, når barnet er født og afleveret?
Det skal føles ægte, så jeg tøver og afventer det rigtige at gøre.